Sposób przygotowania

Białka oddzielić od żołtek. Cebulę i białka pokroić w kostkę, ogórki i ser zetrzeć na tarce o dużych oczkach, żółtka zetrzeć na tarce o drobnych oczkach. Układać warstwami: białka, cebula, sól i pieprz, groszek, tuńczyk, ogórki, ser żółty, majonez, żółtka.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    Zamiast groszku można dodać kukurydzę lub podduszone pieczarki
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    robię podobną ale ta jest równie smaczna

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !