Sposób przygotowania

Roszponkę włożyć do miski z wodą i osuszyć. Cebulę pokroić w drobną kostkę i wymieszać w misce octem , solą i pieprzem. Stopniowo wlewać olej , szczypiorek i pietruszkę posiekać i dodać do płynów. Boczek pokroić w kostkę i podsmażyć na patelni bez tłuszczów. Aż stanie się chrupiący. Orzechy posiekać tasakiem. Wszystko razem zmieszać.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    bardzo ciekawy przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    oychotka!!!;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !