Sposób przygotowania

Fasolkę namoczyć , ugotować.Cebulę i boczek kroimy w kostkę i podsmażamy.Do naczynia żaroodpornego wysmarowanego masłem wkładamy fasolę z boczkiem i cebulą doprawioną do smaku.Całość zalewamy śmietaną , tartym serem i wiórkami masła.Zapiekamy 20 minut w temperaturze 200 stopni. Przed podaniem posypać natką pietruszki.

Komentarze

  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    świetne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    halina16

    super zapiekanka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    krysia50

    smaczne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !