Składniki:
fasolka | 2 szklanki |
wędzony boczek | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 1 szklanka |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
ser żółty | 4 (tarty) |
fasolka | 2 szklanki |
wędzony boczek | 30 dag |
cebula | 1 sztuka |
śmietana | 1 szklanka |
masło | 1 łyżka |
sól do smaku | |
pieprz do smaku | |
natka pietruszki | 1 łyżka |
ser żółty | 4 (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: