Sposób przygotowania

Parówki nacinamy wzdłuż ale nie na wylot. Wkładamy pokrojony w cienkie listki res wy odrobinę wystawał. Posypujemy czosnkiem i papryką. Jak ktoś lubi ostro to pieprzem cayenne. Dajemy na 20 minut do piekarnika i gotowe. Zwykłą rzecz w niezwykłym wydaniu.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Nina6

    Proste i szybkie, a ja robię takie w cieście ...:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    też takie robię tylko bez czosnku! :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Ela20

    pycha!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    fajne
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię parówki zapiekane zjeść na śniadanie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !