Sposób przygotowania

Mięso z indyka pokrój w kostkę. Zioła posiekaj, kilka listków zostaw do dekoracji. Makaron ugotuj z dodatkiem łyżki oliwy. Na rozgrzanej oliwie przesmaż mięso na złoty kolor, pod koniec smażenia dodaj siekaną cebulę i zalej białym winem. Gdy wino się zagotuje, wlej śmietankę, dopraw solą i pieprzem, wsyp zioła. Gotuj na wolnym ogniu przez 3 min., co jakiś czas mieszając. Zdejmij sos z palnika, dodaj musztardę i wymieszaj. Gorący makaron połącz z masłem, wyłóż na talerz i podawaj z sosem.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    interesujący pomysł
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    darus

    fajny pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    ciekawe:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    extra danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    wow-ciekawe połaczenie
  • 1
    15
    Opublikowano

    Aneta41

    takiego dania jeszcze nie próbowałam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Justyna87

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !