Sposób przygotowania

Jajka lekko ubić ze szczyptą soli. Tartą bułkę wymieszać z ziarnem sezamowym. Każdy plaster mortadeli obtoczyć w przesianej mące i z obu stron posmarować musztardą. Maczać w jajku i obtoczyć w tartej bułce z ziarnem sezamowym. Smażyć, obrumieniając z obu stron.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    robię tak , tylko bez sezamu , ale spróbuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    super przepis :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    moje dzieci to lubią
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    mmmmm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !