Sposób przygotowania

pieczarki i cukinie osobno ścieramy na tarce o dużych oczkach.cukinie solimy,odstawiamy na 20 min.i odciskamy sok.pieczarki i cukinie mieszamy z jajkiem i bułką.doprawiamy.placuszki smażymy na oleju.pod koniec na każdym kładziemy pokruszony ser.podajemy udekorowane pomidorami koktajlowymi i posypane oregano.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smaczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Ania69

    super przepis ;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    mniam....
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    są świetne w smaku

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !