Sposób przygotowania

Cukinię obrać ze skorki, zetrzeć na tarce jarzynowej i posolić. Zostawić w misce aż puści sok. Zrobić ciasto naleśnikowe. Z cukini odsączamy sok i wkladamy do ciasta naleśnikowego. Smażymy ns rozgrzanym tłuszczu. Podajemy lekko posypane cukrem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Lubie cukinie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Misiabe

    ciekawey przepis, wart spróbowania.
  • 0
    original
    Opublikowano

    stokrotka

    smakowite
  • 2
    original
    Opublikowano

    bursztynek

    fajne i faktycznie warte spróbowania
  • 0
    original
    Opublikowano

    marta1371

    Z cukinią nie jadłam,warto więc wypróbować
  • 1
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    ciekawy przepis:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    emilia11

    sprÓbuję
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Pychotka
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kamyk

    naleśniki z cukinią - może być dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleksa123

    ciekawy pomysł, na pewno wypróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !