Sposób przygotowania

Pieczarki i cebulę obrać, pokroić na drobną kosteczkę. Cebulę podsmażyć do uzyskania zarumienionego koloru, dodać pieczarki i dusić pod przykryciem dodając od czasu do czasu trochę wody, by farsz nie przywierał do patelni. Na końcu posolić do smaku.
Pierś wyklepać, wymoczyć w jajku i obtoczyć w panierce, usmażyć. Przy końcowej fazie smażenia piersi położyć na niej gotowy już szarsz i plasterek sera.
Smacznego

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię
  • 5
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    u mnie to podstawa
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ser? ciekawe :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne! na pewno bardzo smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Pycha, chyba dzisiaj zrobię to na obiad :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    pioge7

    znakomite
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    ekstra
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    pycha
  • 0
    dscf7715
    Opublikowano

    Mysiunia

    super:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    świetne zestawienie, bardzo dobrze smakuje
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    ale nabrałam ochoty :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    apetyczna
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Adamorek

    apetyczna
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wyborne kotleciki
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ania67

    fajne danie
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Witam i dziękuję za odwiedzenie mojego przepisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    pyszne na obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !