Sposób przygotowania

Rozdrobione w paski warzywa podsmażyć na oleju , dodać wodę , przyprawy i gotować do miękkości. Filet z dorsza oczyścić , posolić , pokroić na kawałki 4-5 cm i smażyć z obydwu stron.Część przygotowanych warzyw ułożyć na dno naczynia , w którym zostanie podana potrawa . Na te rozłożone warzywa położyć usmażoną rybę , po czym nałożyć na nią pozostałe warzywa i całość schłodzić.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    smaczne!
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszny
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ania67

    super rybka
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emiliozo

    godne danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    izulab6

    Moja ulubiona potrawa :D
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !