Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pieczarkowa z makaronem

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

woda 2 l
mięso wołowe z kością 30 dkg
sól do smaku
włoszczyzna 20 dkg
szklanka mararonu swiderki

Przepis i sposób przygotowania na: Pieczarkowa z makaronem

Ugotować wywar, wyjąć mięso pokroić i wrzucić z powrotem do wywaru, dodać 1 szklankę makaronu świderki lub muszelki, dodać ½ paczki zupy pieczarkowej amino.
Doprawić wegetą. Posypać zieleniną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Kate131 04.03.2011 07:18
apetyczna
ewelina/bunia 25.02.2011 15:48
nigdy nie jadałam:-(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak