Sposób przygotowania

Oliwę wymieszać ze zmiażdżonym czosnkiem, majerankiem, pieprzem i solą. Natrzeć nią mięo i odstawić do lodówki na ok 2h. Następnie mięso piec w przykrytywm naczyniu żaroodpornym przez ok godzinę w 180st. Przygotować sos wg przepisu na opakowaniu i polać nim mięso przed podanim.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    wygląda znakomicie
  • 3
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    pięknie podane! głosik ode mnie :-)
  • 0
    original
    Opublikowano

    wiosenka27

    Ale pyszności:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    pysznie wygląda

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !