Składniki:
gęś | 3-4 kg |
sok z cytryny | |
cukier | 10 dag |
cebula | 2 |
sól | |
pieprz | |
majeranek | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
borówka do mięs | 6 do mięsa |
jabłko kwaśne | kilka szt. |
gęś | 3-4 kg |
sok z cytryny | |
cukier | 10 dag |
cebula | 2 |
sól | |
pieprz | |
majeranek | 1 łyżeczka |
masło | 1 łyżka |
borówka do mięs | 6 do mięsa |
jabłko kwaśne | kilka szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: