Sposób przygotowania

Piersi kurczaka pokroić na porcje, doprawić i rozbić. Cebulki pokroić na połówki w poprzek. Boczek pokroić w kostkę. Na patyczek nadziewać połówke cebuli, boczek, pieczarkę, zakończyć drugą połówką cebuli. W rozbite piersi kurczaka zawinąć szaszłyk. Opanierować w jajku i bułce tartej. Usmażyć. Po wystudzeniu przekroić szaszłyk wzdłuż patyczka na 2 połówki. Przed podanie mięso podgrzać.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    świetny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Rybciia

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justa32

    fajne!!!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    pychota te szaszłyki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !