Sposób przygotowania

mięsko pokrojone na kawałki układamy w garnku
posypujemy przyprawami wrzucamy kilka ziarenek ziela angielskiego i dwa-trzy listki liści bobkowych podlewamy oliwą i nakrywamy na średnim ogniu
Gdy mięsko jest już miękkie można podawać do ziemniaków i nie tylko :)
ja bardzo lubię takie proste i szybkie wykonanie!

Komentarze

  • 5
    original
    Opublikowano

    rosik93

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    o mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojj tak, pycha :)
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    uwielbiam takie :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    dogadzasz mi, mniamm

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !