Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kluski śląskie z pietruszką

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ziemniaki 1 kg
jajko 1 szt
mąka ziemniaczana ile zabiorą ziemniaki
natka pietruszki 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Kluski śląskie z pietruszką

Ziemniaki ugotować, przecisnąć przez prasę do ziemniaków. W misce ziemniaki podzielić na 4 części do jednej dać mąkę ziemniaczaną, dodać jajko i pietruszkę zagnieść, formować kluski, ugotować na wodzie.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mela25 04.08.2013 12:19
bardzo dobre
smakowita 20.08.2012 21:37
wspaniałe kluseczki
Emilia21 09.03.2012 15:32
mmmm
Emilia21 09.03.2012 15:32
mmmm
Krystyna32 10.02.2012 00:56
extra
hanna992 28.11.2011 16:08
pyszności
Ela15 25.07.2011 11:34
super
patusia 03.06.2011 23:56
też robię z pietruszką. Pycha :)
Tika4444 31.05.2011 13:22
śliczne kluseczki
barbara11561 30.05.2011 10:04
Pyszne,moje regionalne:)
berys18 22.05.2011 20:28
z pewnościa smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak