Sposób przygotowania

Cukinię umyć, obrać, pokroić na plastry grubości około 1 cm.
Lekko posolić, oprószyć pieprzem.
Odstawić na chwilkę aby cukinia puściła soki.
Lekko odcisnąć.
Panierować w mące, jaju i tartej bułce.
Smażyć na złoty kolor na gorącym oleju.
Podawać jako gorącą przystawkę.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda apetycznie ;)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gosia_60

    nie jadłam nigdy w paseczki krojonej muszę spróbować :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    aleida

    wygląda świetnie, muszę spróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika192

    pychotka
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    super,bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !