Sposób przygotowania

W płaskim półmisku układamy warstwami:
1. pół słoiczka selera
2. warstwa majonezu
3. pokrojona w kosteczkę wędlina
4. warstwa majonezu
5. pół puszki kukurydzy
6. warstwa majonezu
7. pół puszki ananasa
8. warstwa majonezu
9. 3 jajka starte na drobnej tarce
10. warstwa majonezu
11. pół słoiczka selera
12. warstwa majonezu
13. pokrojona w kosteczkę wędlina
14. warstwa majonezu
15. pół puszki kukurydzy
16. warstwa majonezu
17. pół puszki ananasa
18. warstwa majonezu
19. starte jajka

Na każdą warstwę majonezu przeznaczamy jego nie wielką ilość!

Komentarze

A Ty, co o tym myślisz?

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !