Sposób przygotowania

Ciecierzycę namoczyć, zalać wodą gotować 1-1,5 godziny. Kurczaka pokroić na paski i podsmażyć na oleju. Grzyby namoczyć i pokroić na kawałki, poddusić na oleju razem ze startą marchewką, pokrojonom na paski kapustą i papryką.
Do warzyw dodać mięso i ciecierzyćę i przesmażyć i przyprawic solą i pieprzem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Beata73

    o ho! ho! świetne!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    to moze byc dobre:) nigdy nie jadlam ciecierzycy, chyba czas sprobowac :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    sylwia_mc

    Muszę wypróbować

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !