Sposób przygotowania

Mieso opłukać wykroić z niego 6 zrazów, lekko zozbić opruszyć solą ipieprzem, posmarować musztardą. Na każdym płacie mięsa kłąść słupek marchewki kawałek papryki i plaster boczku. Zwinąć na roladki i obwiązać nićią opruszyć mąką, obsmażyć na maśle. Podlać wywarem dusić ok 40 minut

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    bardzo lubie takie zrazy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię zrazy...
  • 2
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    kolejny świetny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    Andysz

    mniam mniam ależ pysznie wyglądają;)
  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Wsztkie zrzy bardzo lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !