Sposób przygotowania

Rybę oskrobać, oprawić, pokrajać w dzwonka, posolić. Ułożyć w rondlu (najlepiej w 2 warstwach), przekładając masłem i tartym chrzanem, zalać śmietaną. Dusić na wolnym ogniu. Należy uważać, aby ryba nie rozsypała się i nie przywarła do rondla (trzeba nim potrząsać od czasu do czasu).

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Może być ciekawa ta rybka
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Proste i dobre-i o to właśnie chodzi. :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Betka

    smaczna;]

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !