Sposób przygotowania

Kalafior ugotować w osolonej wodzie. W między czasie przygotować sos czosnkowy. Ząbki czosnku przecisnąć przez wyciskacz, dodać majonez, śmietanę i posiekaną świeżą bazylię, wymieszać, przyprawić do smaku solą. Kalafior wyciągnąć z garnka, lekko przestudzić i przed podaniem oblać sosem. Można dodatkowo posypać zieleniną.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo lubię czosnek
  • 4
    original
    Opublikowano

    plocia

    co za pyszności mi tu serwujesz, zamieszkam z Tobą :)
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Lidia11

    zjadłoby się dziś na obiad
  • 6
    original
    Opublikowano

    banditka

    super i danie i talerzyk krasnyj :)
  • 6
    original
    Opublikowano

    Kate131

    MUSI BYĆ PYSZNY
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pychota
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    warzywa jak najbardziej do obiadu
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 3
    original
    Opublikowano

    Agnieszka191

    same witaminki
  • 3
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Moni

    jeszcze takiego nie jadłam, ale chyba smaczne musi być
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    extra
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ela15

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    smaczny
  • 1
    original
    Opublikowano

    Kiara87

    to jest pyszne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !