Sposób przygotowania

Kotlety schabowe lekko rozbić, natrzeć solą i pieprzem, zrumienić na oleju, pod koniec dodać posiekaną cebulkę i zeszklić. Przełożyć do rondelka, dodać masło, połowę pokrojonej nektarynki, podlać 2 łyżkami wody, przykryć i dusić około 10 minut. Następnie dodać śmietanę, drugą połowę nektarynki, zamieszać i gotować ok 3 minut. Doprawić do smaku przyprawami.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    alaaa

    fajny pomysł,wyprubóję
  • 3
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    prezentuje się świetnie
  • 3
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne i zarazem ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    coś innego, pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    zuzanna_z

    rewelacja
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    ciekawy i słodkie połączenie
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda tak, że aż ślinka cieknie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Pacia

    pięknie to wygląda, a to połączenie chyba jest ciekawe. na sam widok nektarynki w zimie leci mi ślinka:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kuchareczka2

    pyszne mięsko

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !