Sposób przygotowania

Mortadelę pokroić na ok 2 cm kawałki. Zrobić w nich kieszonki. Włożyć do kieszonek ser żółty. Jajka rozkłócić, dodać przyprawy. Mortadelę panierować w jajku i bułce tartej. Smażyć na oleju do roztopienia się sera. Smacznego.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    aranka

    fajny , łatwy przepis
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    szybki i smaczny pomysł na obiad
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    szybki i smaczny obiadek
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    zjadlabym :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Mniam,mniam:}
  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    szybko i latwe
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    lubię

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !