Sposób przygotowania

Masło utrzeć, dodawać żółtka i rozmiksować wszystko tak, żeby nie zostały grudki. Ubić pianę z białek i ją posolić. Po kolei kłaść masło z żółtkami, na to pianę i mąkę, wszystko wymieszać. Grzyby pokroić w cienkie paski i ugotować. Dodać je do masy. Łyżką nabierać ciasto i formułować je na kształt klusek i kłaść na wodę. Gotować pod przykryciem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Roman5

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    iwona332

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne danie
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    pyszne danie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !