Sposób przygotowania

Cebulę zrumienić na łyżce oleju, dodać posiekane pieczarki, wszystko razem dusić 10 minut. Doprawić smaku solą i pieprzem.
Kotlety cienko rozbić, oprószyć solą i pieprzem, natrzeć czosnkiem. Na środek mięsa położyć łyżkę farszu grzybowego, złożyć na połowę. Panierować w mące, jajku i płatkach kukurydzianych wymieszanych z bułką tartą. Smażyć na oleju z obu stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    Apetyczne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Hmm... ciekawe
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    pycha :)
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    super wygląda
  • 7
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Uwielbiam pieczarki.... Pyszności:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    goofy9

    nieźle wygląda, super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    annamariakowalczyk3

    pyszny.
  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    musi być pyszne!
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    bardzo ładnie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    ale bym zjadła
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    dla mnie super
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha
  • 1
    katarzyna-jaworek.
    Opublikowano

    Katarzyna59

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    wygląda kusząco

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !