Sposób przygotowania

Sznycle opłukać, osuszyć i lekko rozbić.Każdy lekko osolić i opieprzyć świeżo zmielonym pieprzem kolorowym.Przykryć folią aluminiową i wstawić do lodówki.
Papryki i cukinię pokroić w drobną kosteczkę, por w cienkie półkrążki i zeszklić na oleju z przyprawą Delikat i pieprzem.
Ryż ugotować zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
Ser ricotta zmiksować z majonezem, pieprzem i posiekaną natką pietruszki.
Ogórki kiszone pokroić w plastry lub na ćwiartki.
Ugotowany ryż osączyć, posypać podduszonymi warzywami.
Mięso smażyć z obydwu stron .Po przewróceniu na drugą stronę mięso posmarować masą serową.Zdejmować z patelni łopatką na talerze i posypać odrobiną kolorowych warzyw ,podać ogórki kiszone.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    kolorowo na tym talerzyku
  • 0
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    Na sam widok ślinka leci
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iknkirke

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    eli_555

    pyszniutkie
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszkalider

    wspaniały przepis, musi być pyszne...
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    smakowicie wygląda
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Ewciu patrząc na zdjęcie nie trzeba nic mówić:) Tylko jeść:)
  • 1
    img_4054
    Opublikowano

    mela25

    kolorowe smaczne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !