Sposób przygotowania

Mięso wyrobić z podsmażonymi na patelni i zmielonymi pieczarkami, doprawić solą i pieprzem. Do masy dodać jajko, posiekaną zieleninę i wyrobić. Formować kotlety, obtaczać je w bułce tartej i smażyć na rozgrzanym na patelni smalcu.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    linka1312

    super, fajne połączenie smakowe
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Jak pięknie wygląda a i pewno smakuje wyśmienicie :))
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    mielone - moje ulubione
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    jak dla mnie-rewelacja!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Świetne połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !