Sposób przygotowania

Soczewicę z puszki dobrze osączyć z zalewy. Cebulę pokroić w niedużą kostkę. Soczewicę i cebulę wyłożyć do salaterki, wymieszać. Czosnek zmiażdżyć lub drobniutko posiekać. Oliwę ubić z sokiem z cytryny, cukrem, solą, musztardą oraz czosnkiem. Sos wlać na sałatkę, dobrze wymieszać. Przykryć salaterkę i wstawić do lodówki co najmniej na godzinę.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Nie wiem czy bym zjadła,ponieważ są składniki których nie lubię
  • 2
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    ciekawy rzepis

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !