Sposób przygotowania

Indyka pokroić na plasterki. Wino wymieszać z wywarem drobiowym i rozpuszczoną żelatyną. Sałatę ułożyć na półmiskach, na sałacie ułożyć plasterki indyka, posypać zieleniną, zalać galaretą i odstawić do stężenia.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super przepisik :))
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kasiaw

    świetny przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    pioge7

    doskonałe
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    indyk to fajny ptak
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    a indyk na to nie możliwe ?
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    mi smakuje :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !