Sposób przygotowania

Jajka ugotowane na twardo wystudzić, obrać ze skorupek i pokroić na pół wzdłuż. Majonez wymieszać ze śmietaną i keczupem, sosem polać ułożone na półmisku jajka, posypać posiekanym koperkiem.
RADA: żeby danie ładniej się prezentowało możemy na półmisku ułożyć kilka liści sałaty.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bajka.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    Lubię takie jajeczka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajne i dobre
  • 3
    original
    Opublikowano

    rakow2

    lubię takie jaja
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Magdalena80

    tradycyjnie i smacznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    pyszne sniadanko !
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    bardzo lubię chętnie bym zjadł
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super pomysł na obiad lub przekąskę

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !