Sposób przygotowania

Por czyścimy ,kroimy w krążki ,podsmażamy na maśle .Zupę przygotowujemy wg przepisu na opakowaniu .Dodajemy por .Gotujemy razem przez chwilę .Kluseczki : z mąki ,jajek i masła wyrabiamy ciasto .Zagotowujemy 1 litr wody z dodatkiem soli .łyżką formujemy małe kulki i wrzucamy do wrzątku.Po wypłynięciu wybieramy łyżą cedzakową .Podajemy razem ze zupą .

Spróbuj również

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    marchewka

    wow, super pomysł
  • 1
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    smaczna zupka:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    anemon

    Fajna, szybka zupa, zwłaszcza gdy wiecznie brakuje nam czasu.
  • 1
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    szybka i smaczna
  • 1
    original
    Opublikowano

    malina

    koniecznie muszę spróbować, bo szybka i ciekawa

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !