Sposób przygotowania

Miąższ,kromkę chleba i bułkę tartą zalać mlekiem i poczekać aż mleko wsiąknie.Cebulę drobno posiekać,czosnek przecisnąć przez praskę.Do masy chlebowej dodać,cebulę,czosnek i zmisować w malakserze lub zmielić w maszynce do mięsa.Dodać rozbełtane jajka,doprawić pieprzem i solą do smaku.Formować kotleciki,panierowac w bułce tartej i usmażyć na oleju na złoty kolor.Smacznego!

Komentarze

  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    ciekawe wykorzystanie chleba , który zostaje z poprzedniego dnia

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !