Sposób przygotowania

Mięso pokroić w kostkę,oprószyć przyprawą do gulaszu i mini kostkami.Odstawić do lodówki na 3 godziny. Marchewkę,pietruszkę,pieczarki pokroić w plasterki a cebulę,papryki w paski.Dodać do mięsa podlać wodą i dusić pod przykryciem aż do miękkości.Pod koniec duszenia dodać kostkę rosołową.Można gulasz zagęścić mąką wymieszaną z wodą.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię gulasz warzywny..
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara33

    rewelacja
  • 0
    dsc_0327
    Opublikowano

    mariel78

    smaczne
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    uwielbiam gulasze z warzywami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !