Sposób przygotowania

Skrzydełka myjemy i obgotowujemy w wodzie z dodatkiem kostki rosołowej i
wszystkich przypraw. Wyjmujemy skrzydełka z wody i obieramy mięso. Kapustę
siekamy., Przekładamy do naczynia z wywarem pos krzydełkach. Dolewamy wodę,
tyle żeby cała kapusta się zakryła. Dodajemy pokrojoną marchewkę, kawałki
mięsa, pokrojoną w półplasterki kiełbasę. WSzystko zagotowujemy. Po tym
czasie dodajemy koncentrat. Gotujemy na małym ogniu do miękkości. Doprawiamy
do smaku.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Też go robię i zawsze smakuje.
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    Co jak co ale na zdjęciu bigosu nie ma! :(
  • 2
    141751_bukiet_kwiatow_tulipany_wazon
    Opublikowano

    Henryka2

    gusia1000 jeśli na tym zdjęciu widzisz bigos, to potwierdza tylko ,że na gotowaniu to Ty się nie znasz wcale i nigdy go nie gotowałaś.Kompromitacja.

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !