Składniki:
20 małych ziemniaków | |
5 dużych ogórków kiszonych | |
2 małe czerwone cebule | |
1 pęczek koperku | |
1 ząbek czosnku | |
3 łyżki oliwy extra virgin | |
1 łyżka octu winnego | |
1 łyżeczka musztardy | |
sól | |
pieprz |
20 małych ziemniaków | |
5 dużych ogórków kiszonych | |
2 małe czerwone cebule | |
1 pęczek koperku | |
1 ząbek czosnku | |
3 łyżki oliwy extra virgin | |
1 łyżka octu winnego | |
1 łyżeczka musztardy | |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: