Sposób przygotowania

Bułkę tartą wymieszać z papryką w jednej miseczce. W kolejnej miseczce roztrzepujemy jajka. Cukinię starannie myjemy a następnie kroimy w plasterki. Cukinię moczyć w jaku a następnie panierować w bułce tartej z papryką. Gotowe smażymy na złoty kolorek. Smacznego !!

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Mój mąż ją uwielbia :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    a ja się zastanawiałam co zrobić z cukinią :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    malenkaaa_85

    ja tez uwielbiam cukinie
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    to coś dla mnie :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Angelika10

    fajny przepis
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    Mój mąż uwielbia taką cukinię;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Bernadeta1

    często taką robię
  • 1
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    chętnie spróbuję

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !