Sposób przygotowania

Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i pokroić w kostkę. Resztę warzyw oczyścić i pokroić drobno. Około 8 łyżek warzyw odłożyć. Do warzyw wlać sok pomidorowy. Zmiksować całość, doprawić octem winnym i solą. Zupę wstawić do lodówki co najmniej na godzinę. Przed podaniem zupę rozlać do miseczek. Porcje zupy udekorować odłożonymi warzywami. Do każdej miseczki gazpacho wrzucić po 4 kostki lodu i natychmiast podawać.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    nawet ciekawe...
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    bardzo ciekawy przepis :)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    bardzo ciekawe
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Zoso

    lubię tą zupkę idealna na lato
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !