Sposób przygotowania

Makaron ugotować al dente. Przepłukać go zimną wodą, odcedzić i odstawić. Brokuły podzielić na różyczki i wrzucić na 3-4 minuty do wrzącej, osolonej wody. Paprykę pokroić w kostkę, zaś obrany czosnek posiekać drobno.
Przygotować sos: wymieszać oliwę z octem winnym, musztardą i szczyptą soli. Tym sosem polać sałatkę i dokładnie wymieszać. Posypać natką i parmazanem.

Komentarze

  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    lubię sałatki z makaronem i warzywkami
  • 0
    original
    Opublikowano

    kitka

    uwielbiam;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    uwielbiam takie sałatki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !