Sposób przygotowania

Papryczki umyć, wydrążyć gniazda nasienne i pestki, wyparzyć we wrzątku kilka minut. Twarożek kozi wymieszać z krowim. Posolić, popieprzyć, dodać 2- 3 zmiażdżone ząbki czosnku, dodać posiekane zioła. Napełniać papryczki nadzieniem. Ułożyć na półmisku, zalać oliwą.

Spróbuj również

Komentarze

  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Świetny przepis- wart wypróbowania.
  • 3
    original
    Opublikowano

    banditka

    bardzo ciekawy przepis :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    rakow2

    spróbowałbym
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kielcok1

    nie będę ryzykował
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara55

    to dla koneserów
  • 0
    original
    Opublikowano

    Betka

    mniam mnia;)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    super pomysł na kolację

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !