Sposób przygotowania

Kapustę dzilimy na 4 części, gotujemy w osolonej wodzie do miękkości (15-20 minut). Bułkę tartą rumienimy na suchej patelni, dodajemy masło. Polewamy odcedzoną kapustę, mieszamy i... gotowe!
Podawać do ziemniaczków i kotletów z jajek lub do jajka sadzonego z maślanką.

Komentarze

  • 5
    no-image
    Opublikowano

    kamilaj

    jestem bardziej za kalafiorem w takiej postaci
  • 6
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    ja również wolała bym kalafiora z bułka tartą lub szparagówke ale zeby kapustę? :) chociaz spróbowac nie zaszkodzi
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Nigdy nie jadłam, musze spróbować:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    nigdy tak nie robiłam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !