Sposób przygotowania

Podgrzybki myjemy, kroimy na mniejsze kawałki, smażymy na maśle, gotowe miksujemy w blenderze, dodajemy do mięsa mielonego, przyprawiamy solą pieprzem, majerankiem, papryka ostrą w proszku, dodajemy wyciśnięty czosnek, namoczoną bułkę, dokładnie ugniatamy. Gotową masę układamy do naczynia, najpierw połowę, następnie układamy kabanosy i drugą połowę masy. Pieczemy w piekarniku w temp 180°C 25-30 minut. Podawać z ziemniaczkami i sosem grzybowym.

Komentarze

  • 7
    no-image
    Opublikowano

    aguus

    Smakowitości
  • 1
    original
    Opublikowano

    polly66

    ładnie wygląda
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    świetne danie!
  • 1
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    ciekawe
  • 1
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    bardzo pysznie!
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Z tymi kabanosami fajny pomysł.
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    pyszna!
  • 0
    wp_20160725_14_26_53_pro_li
    Opublikowano

    ZEWA

    ciekawie i pysznie

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !