Sposób przygotowania

Filety myjemy i kroimy na cienkie kotlety.Lekko rozbijamy ,oprószamy sola i pieprzem.Ogórki i papryke kroimy w słupki,układamy na miesie i zawijamy.Spinamy wykałaczkami.Obtaczamy w rozkłóconych jajkach i bułce.Smazymy az beda złociste.Ziemniaki obieramy , myjemy i gotujemy.Fasolke gotujemy,polewamy roztopionym masłem,dekorujemy cwiartkami pomidorów.Majonez i jogurt mieszamy,dodajemy przeciety przez praske czosnek i doprawiamy sola do smaku.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    edyta51

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina45

    Ehhh śłinka mi leci na sama myśl :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Mati13

    smaczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    misia2

    MMMM
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    iwona25

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !