Sposób przygotowania

Pieczarki oczyścić i pokroić w plasterki. Na patelni rozgrzać oliwę i podsmażyć na niej pieczarki. Jeśli puszczą one zbyt dużo soku, można go odlać, następnie do podduszonych pieczarek wbić jajka, smażyć ciągle mieszając. Dodać posiekaną zieleninę. Jajecznicę doprawić do smaku solą i pieprzem.

Komentarze

  • 0
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    fajne i ciekawe
  • 3
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    jajecznica super :)
  • 4
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Iza, a to zdjęcie, które dodałaś do mojego przepisu to pieczarki jajecznica z pieczarkami, czy z pieczarkami i cebulką?
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wafelek2601

    Bardzo lubię taką jajecznicę.
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    lubię taką jajecznicę z dodatkami

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !