Sposób przygotowania

pokroić cienko filety, rozbić, potrzepać wegetą, na jeden płat filetu dać plaster sera zółtego, pokrojone w plastry pieczarki potrzepać wegetą, przykryć plastrem sera i na wierzch dać drugi płat filetu rozbitego. To panierujemy i smażymy.

Spróbuj również

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    anya_86

    proste a jakie smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    gusia1000

    Wzbogacona wersja zwykłych kotletów i tak trzymać.
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalka1

    ooo muszę wypróbować
  • 0
    original
    Opublikowano

    manaika

    ciekawy pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    miki47

    mniam
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Gabriela1

    Mniami:) bardzo fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !