Sposób przygotowania

Mieszamy musztardy z miodem, octem winnym, majerankiem i solą ziołową.
Karkówkę po umyciu kroimy w plastry. Każdy kotlet dokładnie rozbijamy, skrapiamy oliwą, okładamy pokroionym w cieniutkie plasterki czosnkiem i smarujemy marynatą.
Zostawiamy na kilka godzin- a najlepiej na całą noc.
Grillujemy aż mięso będzie upieczone

Komentarze

  • 2
    10547441_831219136896373_3580794721243242267_n
    Opublikowano

    iwa643

    robie bardzo podobnie
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    uwielbiam karkowke pod kazda postacia :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ojj tak karkóweczka jest pyszna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    oj, mam ochotę na taką karkóweczkę a u nas leje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Bardzo lubię takie mięso !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Ale dlaczego miód... nie lubię takich przepisów, bo robią mi apetyt na coś czego nigdy nie będę mogła zjeść ;(
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    zbliża się sezon grillowy i skorzystam z przepisu
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    monika154

    ciekawy przepis
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Nie mogę doczekać się sezonu grillowego.
  • 0
    original
    Opublikowano

    natii3624

    super przepis :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !