Sposób przygotowania

Kiełbasę pokroić i podsmażyć na margarynie. Pieczarki pokroić i podsmażyć. Cebulę pokroić i zeszklić na tłuszczu z kiełbasy. Wrzucić wszystko do garnka razem z tłuszczem i chwilę pogotować. Dodać obrane i pokrojone w kostkę ogórki i przecier. Doprawić solą i pieprzem.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    bardzo dobra,polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajna
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    ciekawe jak smakuje
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina38

    jadłam taką, coś pysznego :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    smile

    bardzo fajne danie;D

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !