Sposób przygotowania

Składniki sosu dokładnie wymieszać i odstawić na 10 minut. Filet z łososia umyć, osuszyć i przyprawić. Grillować ok. 10 minut, po czym lekko go ostudzić i podzielić na mniejsze części. Rukolę umyć, wymieszać z kukurydzą. Na sałacie ułożyć cząstki łososia, dodać jabłuszka kaparowe, żurawinę i pestki granatu, całość oprószyć wyrazistym i dekoracyjnym pieprzem grubo mielonym.


Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    mysza75

    jakie fajne połaczenie smaków w sałatce
  • 0
    img_4308
    Opublikowano

    joanna30

    Świetna sałatka :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Monika-twin

    Smaczna i zdrowa.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    tobi1989

    Fajne danie :)
  • 0
    han6
    Opublikowano

    AniaHania

    Na pewno pyszne smakuje
  • 0
    original
    Opublikowano

    Patrycja33

    zdrowa I lekka w sam raz na letni obiadek

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !