Sposób przygotowania

Cebulę posiekać, przysmażyć na patelni, dodać pokrojoną w kostkę wołowinę.Smażyć,aż mięso będzie rumiane.Dodać pokrojoną w plasterki marchewkę, paprykę w paski i posiekane pomidory.Doprawić.Podlać wodą, winem i dusić do miękkości warzyw.Podawać z ziemniakami, kaszą lub ryżem.Smacznego.

Komentarze

  • 2
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Ładny kolor i na pewno smak
  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Joanna132

    ciekawy przepis
  • 8
    no-image
    Opublikowano

    Misiek1

    Pewnie jest baaardzo smaczny...
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    mehia

    wygląda bardzo apetycznie :)
  • 9
    original
    Opublikowano

    Agnieszka_B

    Pyszności. Chyba jutro zrobię na obiadek:)
  • 7
    no-image
    Opublikowano

    cichor

    jak dawno nie jadłam paprykarzu a ten wygląda i za pewne smakuje wyśmienicie.
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    musi być pyszny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    bardzo
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    ale smacznie wygłąda
  • 0
    original
    Opublikowano

    patusia

    smakowity :)
  • 2
    original
    Opublikowano

    edyta44

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    everything

    nie jadłem, ale fajnie wygląda
  • 2
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    pioge7

    super
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    janko

    rewelacja
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię paprykarz

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !